1 ste plaats in agegroup 55-59 voor Trouvé Pascal in 4:40:51
28 ste plaats in agegroup 35-39 voor Sven De Cock in 4:44:37

Verslag pascal
Dit jaar eens geen pech  en winst in agegroup 55-59 met 4u40 en een overall ranking 165 van de 1800 deelnemers.
Vorig jaar ketting gebroken nadat ik aan leiding was,  het jaar ervoor derailleur stuk en niet kunnen schakelen op klein blad  met gevolg dat benen vol zaten en lopen minder was en het jaar daarvoor 3 x lekke band… hoeveel pech kan men hebben.
Had afgereisd met als bedoeling een doorgedreven training in functie voor Hawaii, maar dag ervoor kreeg ik mail van mijn trainer Peter Vervoort om toch alles te geven om te zien waar ik stond en zo de trainingen nog aan te passen. Gezien er nog concurenten voor podium Hawaii waren was dit niet zo slecht idee om een mentale tik te kunnen uit te delen.

Extra vermelding voor Bioracer Speedwear pakje dat weer zijn wattages opleverde. En ook bedankt aan alle supporters!

Verslag Sven
70.3 Luxemburg, first race of the season. Ambities, geen. Gezien m’n val een dikke maand geleden en de weinige zwemkilometers heb ik m’n ambities bijgesteld. Swim: 31:10, 1 minuut boven m’n normaal niveau. Maar de schade blijft wel beperkt. In T1 liggen sukkelen met m’n vizier van m’n helm en zo’n 2 min verloren.
Bike: van minuut 1 full gas! Na 20km doorgekomen met 41 gem. Dit heb ik later op het zware fietsparcour moeten bekopen, mede door de opkomende wind. Na 2u29 binnen.
Run: me voorgenomen om rustig te starten. Met een pace van 4:40-4:50 gestart en na 2 ronden tempo opdrijven. Dit lukte tot de blaren begonnen door te komen. Maar een beetje pijn mag wel zeker. Anders kan ik beter gaan sjotten. Met een tijd van 1:38 binnen en zo een 1/2 marathon record gelopen. Al bij al moet ik tevreden zijn met dit resultaat 4u44 is een van de betere tijden voor mezelf. Nu een weekje recupereren en dan rechte lijn richting IM Maastricht